Helkropsbehandling  fra 18 år

kranio sakral terapi

Vi lever i et samfund, hvor der stilles store krav til os. Vi skal være hurtige og have energi og overskud. Det kræver en del af os.

Hvis energien og overskuddet forsvinder, bliver det svært at præstere og have den nødvendige ro i kroppen.

 

Vores helkropsbehandling med kranio sakral terapi hjælper din krop til at kunne yde det bedste.

Hvis du ikke giver din krop den opmærksomhed, den fortjener, kan det give udfordringer på længere sigt.

 

Nedenunder har vi oplistet nogle af de mest almindelige udfordringer, som man oftest får, hvis man ikke gør noget ved problemerne i tide.

Langevarige eller stærke smerter

 

Langvarig eller tilbagevendende stress

 

Summende fornemmelse i kroppen

 

Dårlig ryg og nakke

 

Hjernerystelse

 

Problemer med svimmelhed og dårlig balance

 

Hovedpine

Hvis du kan genkende en eller flere af tingene fra listen, anbefaler vi, at du booker tid til vores helkropsbehandling med kranio sakral terapi.

 

Vores behandling er særlig effektiv til dig, der vil have behandlet flere udfordringer i samme behandling (f.eks. ondt i ryggen og indre uro) og til dig, der gerne vil give dig selv en god wellness behandling, hvor du kommer helt ned i gear og vil føle dig afslappet og afspændt i kroppen efter behandlingen.

 

 

Sådan foregår en behandling

 

Er det første gang, du er hos os eller mere end 2 år siden, starter vi med en kort samtale, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have hjælp til.

Her skriver vi med dit samtykke dine kontaktoplysninger ned (navn, adresse, telefonnummer og mail), samt årsagen til du gerne vil have behandling.

Når vi har snakket om, hvad du gerne vil have hjælp til, har du mulighed for at få svar på de spørgsmål, du evt. måtte have til behandlingen.

 

Behandlingen foregår ved, at du ligger fuldt påklædt på briksen, evt. under et tæppe, hvis du har behov for det og lytter til afslappende musik.

Selve behandlingen består af små blide tryk på de steder, hvor spændingerne sidder. Du vil føle det som blid bindevævsmassage.

 

Behandlingen varer op til 60 min, og efterfølgende vil du føle dig afslappet, da behandlingen får ro på dit nervesystem, så du kan slappe af igen.

 

Er du det mindste i tvivl, om behandlingen er noget for dig, er du altid velkommen til at ringe til Kirsten på tlf: 23 91 61 50 eller maile til os. Vi besvarer opkald og mails i åbningstiden. Vores åbningstider finder du nederst på hjemmesiden.

 

Har du spørgsmål omkring alt det praktiske, som f.eks. parkering, venteværelse, betaling m.m., kan du finde svaret nederst på siden under "ofte stillede spørgsmål."

Pris:

Første helkropsbehandling med kranio sakral terapi fra 18 år

 

Varighed: op til 75 min.

Kr. 699,-

Helkropsbehandling med kranio sakral terapi fra 18 år

Varighed: op til 60 min.

Kr. 599,-

behandlere:

 

 

 

Helle Basballe

E-mail: hb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 93 10 61 50

 

 

 

Kirsten Basballe

E-mail: kb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 23 91 61 50