Dårlig søvn

Har dit barn svært ved at sove?

Oplever du igen og igen de aftener, hvor du ikke kan få guldklumpen til at sove. Måske har din baby også udfordringen om dagen, hvor det er tid til en lur?

Det er svært for en forælder, når vores barn ikke sover. Det kræver meget energi og ofte bliver både forælder og barn rigtig træt.

Jeg kan hjælpe dig.

Hvis du oplever problemer med søvnen hos dit barn, vil jeg anbefale, du bestiller en behandling hos mig. Så finder vi sammen frem til løsningen.

Søvn og trivsel hænger sammen. Vi ved som forælder, at uanset barnets alder går det ud over dit barns trivsel, hvis det ikke får ordentlig søvn.

Når vi så igen og igen oplever, at vores barn sover dårligt, bliver vi trætte, og barnet bliver træt. Som nybagt forælder bliver vi rigtig frustrerede, fordi vi får af vide, at manglende søvn kan forstyrre barnets udvikling. Som igen giver manglende søvn hos forældrene, fordi vi bliver bekymrede.

Det er en ond spiral, og ofte drejer det sig om små ting, der skal justeres, for at dit barn sover igen. Det kan f.eks. være dit barn har små spændinger efter en hurtig fødsel, eller det lidt større barn har vokseværk.

Mine behandlinger med kranio sakral terapi er yderst blid og effektiv behandling til dit barn. Behandlingen tager udgangspunkt i dit og dit barns behov.

 

Oplever du dit barn:
  • har problemer med at falde i søvn
  • har svært ved at give slip på dagen og få ro til natten
  • lider af nightterror
  • vågner mange gange i løbet af natten
  • har brug for ekstra tryghed, når det skal falde i søvn

 

Jeg kan hjælpe jer.

 

Jeg har stor erfaring i at behandle babyer og børn med udfordringer med søvnen.

Behandlingen varer op til 30 minutter. Ved den første behandling er der afsat 45 minutter, da vi afsætter ekstra tid til indledende samtale og journalskrivning.

Inden du kommer til behandling hos os, er det vigtigt, at du har læst vores retningslinjer, så du ved, hvordan du skal forholde dig.

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig videre.

Kr. 299,00

Varighed: 30 minutter

Tillæg ved 1. behandling på kr. 100,-
pga. indledende samtale og journalføring.