Behandling af unge 13-17 år

Behandling med kranio sakral terapi

Det samfund, vi lever i, stiller store krav til vores teenagere. De skal være på og skal træffe store beslutninger i en tidlig alder.

 

Det kan være svært for mange teenagere at skulle være i den verden, hvor de er voksne og så alligevel ikke helt voksne. Mange teenagere oplever, at de ikke kan slappe af, deres tanker fylder meget, hvilket giver spændinger i kroppen.

 

På listen nedenfor kan du læse mere om de udfordringer, de unge bl.a. har.

Ondt i ryggen

 

Ondt i benene

 

Maveproblemer

 

Problemer med at spise

 

Angst

 

Overtænkning

 

Kæbespændinger

 

Hovedpine

 

Hvis du oplever din teenager har en eller flere af de udfordringer, du finder på listen ovenover, er det en god idé at bestille tid til vores unge behandling med kranio sakral terapi.

 

Kranio sakral terapi er ganske blid behandling med små lette tryk de steder, hvor kroppen er anspændt. Der er ikke knæk og pludselig bevægelser forbundet med behandlingen.

 

Under behandlingen løsnes evt. spændinger og giver ro til kroppen. Din teenager vil opleve at være afslappet efter behandlingen og have overskud. Kroppen mærkes afslappet og de tanker, der fyldte før, fylder ikke så meget mere. Der kommer den nødvendige ro til nervesystemet for, at kroppen kan finde ro igen.

 

 

Sådan foregår en behandling

 

Behandlingen starter med en kort indledende snak, så vi kan danne os overblik over hvilke udfordringer, der er. Du er velkommen til som forælder at sidde med under behandlingen.

 

Den indledende snak er ganske kort for, at vi kan komme i gang med behandlingen. Mange unge bryder sig ikke om, der tales om dem.

 

Hvis du som forælder tænker, der er noget, vi skal vide, inden i kommer til behandling, er du altid velkommen til at ringe eller sende en mail

 

Selve behandlingen foregår ved, at din teenager ligger på briksen på ryggen iført sit eget tøj, evt. med et tæppe over sig. Vi behandler med små blide tryg med fingrene ovenpå og under kroppen. Behandlingen vil føles som blid massage og er meget afslappende.

 

Efter behandlingen aftales opfølgende behandling 1-2 uger efter første behandling.

 

Er du det mindste i tvivl, om denne behandling er noget for din teenager, er du altid velkommen til at ringe eller skrive en mail. Vi besvarer opkald og mail i åbningstiden. Åbningstider står nederst på hjemmesiden.

Pris:

Første behandling af unge 13-17 år

Varighed: op til 45 min.

Kr. 399,-

Opfølgende behandling af unge 13-17 år

Varighed: op til 30 min.

Kr. 299,-

behandlere:

 

 

 

Helle Basballe

E-mail: hb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 93 10 61 50

 

 

 

Kirsten Basballe

E-mail: kb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 23 91 61 50