Behandling af små børn 1-5 år

Behandling med kranio sakral terapi

Små børn får ofte spændinger i kroppen, når de begynder at være mere aktive.

 

Børn i denne alder kan som oftest ikke selv forklare, hvad der er galt, da de ofte ikke ved, hvad der ligger til grund for deres udfordringer.

 

De reagerer som oftest med fysiske symptomer, når de har spændinger eller låsninger. Nedenunder finder du en liste med nogle af de symptomer, barnet kan give udtryk for, hvis der er noget galt.

Dårlig søvn

 

Motorisk uro

 

Vil gerne bevæge benene meget

 

Basker med armene


Vil ikke så gerne ligge på ryggen

 

Græder mere end normalt

 

Ondt i maven

 

Ondt i hovedet

Oplever du nogle af de omtalte reaktioner fra dit barn, kan det være en god idé at booke tid til min børnebehandling med kranio sakral terapi. Dit barn får løsnet evt. spændinger og låsninger. På den måde sikrer du dig, at dit barn er ret og lige i skelettet, som er det, der skaber de bedste fysiske forudsætninger for dit barns motorisk udvikling.

 

 

Sådan foregår en behandling

 

Behandlingen starter med en kort indledende snak, hvor jeg danner mig overblik over, hvor dit barns spændinger og låsninger er.

 

Behandlingen foregår på dit barns præmisser, så hvis dit barn ikke bryder sig om at ligge ned på briksen, tager jeg hensyn til det. Det er ok, at dit barn sidder op enten på briksen eller hos dig, hvis det føles mere trygt.

 

Du er velkommen til at tage legetøj eller andet med, som kan hjælpe dit barn til at slappe af.

 

Selve behandlingen er ganske blid og består af små blide tryk på kroppen de steder, hvor kroppen er særlig spændt. Dit barn vil mærke det som en blid massage. Der er ikke forbundet smerte, knæk eller pludselige bevægelser i behandlingen.

 

Efter endt behandling laves der aftale om opfølgningsbehandling 1-2 uger efter første behandling

 

Er du det mindste i tvivl, om denne behandling kunne være noget for dit barn, er du altid velkommen til at ringe til mig på tlf: 93 10 61 50 eller skrive en mail. Jeg besvarer telefonopkald og mails i åbningstiden. Åbningstiderne finder du nederst på hjemmesiden.

Pris:

Første behandling af småbørn 1-5 år

Varighed: op til 45 min.

Kr. 399,-

Opfølgende behandling af småbørn 1-5 år

Varighed: op til 30 min.

Kr. 299,-

behandler:

 

 

 

Helle Basballe

E-mail: hb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 93 10 61 50