Behandling af børn 6-12 år

Behandling med kranio sakral terapi

Mange børn i denne alder har spændinger. Det er også i denne alder, de store krav stilles til børnene. De skal starte i skole og lære at sidde stille og høre efter. For hvert klassetrin de rykker op, stilles der større krav til barnet.

 

Det er i denne alder, det kan være svært at skulle forholde sig til alle de skiftende krav, og mange børn begynder at opføre sig anderledes, end de plejer. Oftest kan børnene ikke fortælle til bunds, hvad der sker, for de er ikke selv klar over det.

Men som forælder kan det være ganske svært pludselig at stå med et barn, der ikke kan fortælle, hvad der er galt.

 

De fysiske symptomer, der er tale om er som oftest (se listen nedenunder):

Tænker meget

 

Vrede

 

Udadreagerende

 

Stille

 

Sover dårligt

 

Ondt i maven

 

Hovedpine

 

Ændret spisemønster

Hvis du oplever, dit barn har en af ovenstående reaktioner, kan det være en god idé at booke en tid til min børnebehandling med kranio sakral terapi.

 

Kranio sakral terapi er blid og effektiv behandling og består af små blide tryk på barnets krop. Barnet vil opleve det som blid massage, hvor musklerne bliver løsnet op, og kroppen bliver afslappet.

 

 

Sådan foregår en behandling

 

Behandlingen starter med en kort indledende snak, hvor jeg danner mig overblik over, hvilke udfordringer i har. Hvis jeg har brug for uddybende forklaring, beder jeg forældrene om at skrive det ned.

 

Mange børn bryder sig ikke om, at der tales om dem, og de har sommerfugle i maven inden behandlingen. Derfor laver jeg det kort, så vi hurtigt kan komme i gang med behandling.

 

Selve behandlingen foregår ved, at dit barn ligger på ryggen på en behagelig briks fuldt påklædt. Der er ikke forbundet knæk eller pludselige bevægelser med behandlingen. Den består af små blidt tryk med mine fingre på dit barns krop. Dit barn vil mærke det som blid massage.

 

Behandlingen foregår på dit barns præmisser. Hvis dit barn ikke bryder sig om at ligge ned på briksen, tager jeg hensyn til det. Så kan vi lave behandling siddende i stedet.

 

Det er ikke noget krav, dit barn skal ligge stille under behandlingen. Hvis dit barn har brug for at kigge på tablet eller telefon undervejs, er det tilladt.

 

Efter behandlingen aftales opfølgende behandling 1-2 uger efter første behandling

 

Er du det mindste i tvivl, om denne behandling kunne være noget for dit barn, er du altid velkommen til at ringe til mig på tlf: 93 10 61 50 eller skrive en mail. Jeg besvarer telefonopkald og mails i åbningstiden. Åbningstiderne finder du nederst på hjemmesiden.

Pris:

Første behandling af børn 6-12 år

Varighed: op til 45 min.

Kr. 399,-

Opfølgende behandling af småbørn 6-12 år

Varighed: op til 30 min.

Kr. 299,-

behandler:

 

 

 

Helle Basballe

E-mail: hb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 93 10 61 50