BABY OG BARN

Oplever du, at dit barn græder meget og er urolig? At dit barn har svært ved at sove om natten, har ondt i maven og kroppen har form som et C?

Vil dit barn gerne ligge på samme side, eller er skæv i kraniet? Har dit barn koncentrationsbesvær, tics, svært ved at deltage i dagligdagen eller har hovedpine? Så er kranio sakral terapi en god og blid behandling med hurtig effekt.

299,00 kr.

Varighed: op til 30 minutter

Tillæg ved 1. behandling af dit barn på kr. 100,-
pga. indledende samtale og journalføring.

Ingen tillæg ved 1. babybehandling, hvor vi også
afholder indledende samtale og skriver journal.

Vidste du?
Kranio sakral terapi kan gives til børn allerede få timer efter, de er født?

Hos Ro & Velvære møder du specialuddannede baby og børnebehandlere. Dit barn og dig er i trygge hænder.

Det kan være en hård oplevelse for et lille barn at blive født. Mor har måske haft en hård graviditet, fødslen er måske foregået med sugekop, et kejsersnit, en hurtig fødsel, eller barnet har stået skævt i bækkenet. Disse børn reagerer ofte med uro, sensitivitet og er meget grådlabile.

Ofte er disse børn heller ikke glade for at blive berørt på den bare hud eller ligge på maven. Barnet har måske en side, det foretrækker at sove på – hvilket kan medføre skævt kranie.

Mange af disse børn har svært ved at spise og gylper meget. Deres søvn er meget forstyrret, og de har svært ved at finde roen. Børnene vil ofte gerne være på arm, og er ikke meget for at ligge eller sove alene.

I disse tilfælde kan en behandling med kranio sakral terapi være yderst effektiv for dit barn. Kranio sakral terapien hjælper dit barn til at løsne op for de spændinger, der ofte opstår i en lille krop efter en fødsel. Hvis der ikke løsnes op for disse spændinger, vil de følge dit barn op igennem barndommen, ungdommen og alderdommen.

Hos børn i skolealderen ser vi ofte, at de får hovedpine, mavepine, bliver urolige eller har koncentrationsbesvær. Nogle børn udvikler også tics.

Behandling med kranio sakral terapi hjælper dit barn til at få mere ro på sig selv og derved bedre kunne klare hverdagens krav.

En børnebehandling hos os foregår altid på barnets præmisser.

Tag gerne legetøj, en bog eller ipad med (alt efter barnets alder), for at gøre det mere trygt for barnet. Hos os skal behandling være en god oplevelse for barnet.

Behandlingen varer op til 30 minutter.

 

Inden du kommer til behandling hos os, er det vigtigt, at du har læst vores retningslinjer, så du ved, hvordan du skal forholde dig.

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig videre.