Behandling med Access Bars 

mod angst og overtænkning

Mange lever i dag med angst og overtænkning som et vilkår i deres hverdag. Der er skabt en verden, hvor tingene skal foregå hurtigt. Og vi skal være klar til at skifte rundt hele tiden - være omstillingsparate.

 

Det stiller store krav til et menneske.

 

Det gør også, at vi kan føle os forkerte og være bange for, om det, vi gør, er godt nok. Og så er den onde spiral i gang med tankerne.

 

Har du udfordringer med tankerne og/eller angst, er min behandling med Access Bars en god og naturlig vej til en bedre hverdag, hvor der er pause fra tankerne.

 

Nedenunder finder du en liste med de udfordringer, jeg afhjælper med min Access Bars behandling.

Overtænkning

 

Angst

 

Bekymringer

 

Dårlig søvn

 

Tænker meget

 

Katastrofe tanker

 

Mangler energi

 

Mangler overskud

 

Trænger til ro i hovedet

 

Svært ved at leve i nuet

 

Hvis du kan nikke genkendende til noget af det, du har læst indtil nu, kan min behandling med Access Bars være det rigtige for dig.

 

Access Bars er ganske blid og naturlig behandling til dig, der har udfordringer med angst og/eller overtænkning (mange bekymringer).

 

Efter behandlingen vil du opleve, du får fornyet energi og et større overskud.

Det bliver nemmere for dig at skubbe tankerne til side, og du vil ikke være mindre påvirket af tankerne. De bliver en mere naturlig del af dig, og du vil nemmere kunne arbejde med tankegangen, at ”tanker er bare tanker, de er ikke farlige.”

 

 

Sådan foregår en behandling

 

Behandlingen foregår ved, at du ligger på briksen fuldt påklædt på ryggen og slapper af. Jeg finder frem til de punkter på dit hoved, hvor der er aktivitet. Det er som oftest omkring ørerne, tindingerne og i baghovedet. Disse steder berører jeg med små tryk med fingrene.

 

Min behandling er meget blid og vil føles som en let massage af hovedbunden. Der er ikke forbundet knæk eller pludselige bevægelser med behandlingen.

 

OBS! Der er ikke tale om psykologisk eller psykiatrisk behandling. Access Bars er et alternativ til det etablerede behandlersystem.

 

Er du det mindste i tvivl om behandling med Access Bars er noget for dig, er du altid velkommen til at ringe til mig på tlf: 93 10 61 50 eller skrive en mail. Jeg besvarer opkald og mails i åbningstiden. Du finder åbningstiderne nederst på hjemmesiden.

Pris:

Behandling med Access Bars fra 13 år

Varighed: op til 45 min.

Kr. 499,-

behandler:

 

 

 

Helle Basballe

E-mail: hb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 93 10 61 50