Lifewave Aeon

Antistress plaster

Det perfekte plaster til at afhjælpe symptomer på
stress og indre uro som f.eks.:
  • tankemylder
  • anspændte muskler
  • uro i kroppen
  • sensitivitet / følsomhed
  • eksamensangst

Forestil dig, at du vågner om morgenen og kan mærke din spændingshovedpine begynder at værke i dine tindinger.

Du står, op drikker et stort glas vand og sætter et Lifewave Aeon plaster på, og kort tid efter er dine begyndende smerter lindret, og du er klar til dagen.

 

Eller hvad med den her:

 

Du vågner om morgenen og kan mærke den indre uro komme snigende efter en dårlig nattesøvn, fordi du har for travlt til hverdag, og du har for mange ting at tænke på.

 

Her kan du gøre én af to ting:

 

Du kan vælge at sætte et Lifewave Aeon plaster på om morgenen, når du står op. Her vil du kunne mærke, at din krop bliver mere afslappet og tankerne måske ikke kører i højeste gear, men i et behageligt tempo, hvor du selv kan følge med.

 

Eller:

 

Du kan sætte et Lifewave Aeon plaster på ½ time inden sengetid for at få ro på kroppen og hovedet til natten, så du sikrer dig, at du får den gode nattesøvn, som du har brug for, og vågne op udhvilet og med overskud til dagen.

 

Synes du, det lyder for godt til at være sandt?

 

Det gjorde jeg engang – lige indtil jeg selv afprøvede plastrene.

Efter jeg selv er begyndt at bruge plastrene, er min hverdag blevet langt nemmere, og netop derfor valgte jeg at blive forhandler af Lifewaves produkter, så jeg kan hjælpe andre til en nemmere hverdag.

Ikke “bare” et antistress plaster

 

Lifewave Aeon plasteret er det plaster, jeg anbefaler mest til mine kunder. Det er effektivt til at få ro på kroppens nervesystem og på denne måde sænke den indre uro, der er i din krop, hvis du har udfordringer som f.eks. uro i kroppen, søvnproblemer, anspændte muskler eller problemer med maven.

 

Lifewave Aeon er et naturligt plaster, der kun indeholder stoffer som vand, ilt og aminosyrer – alt sammen stoffer, der allerede findes i din krop. Lifewaves produkter kan bruges af de fleste – både de helt små og de voksne.

Du kan læse mere om brug af Lifewaves plastre til babyer og børn lige her.

 

Hos mig kan du købe plastrene stykvis til 25 kr. Her er der ingen binding til at skulle signe sig op til Lifewaves produkter eller købe et ark plastre ad gangen, men mulighed for at købe det antal plastre, du har brug for.

Jeg tilbyder Lifewave konsultation til dig, der gerne vil vide præcis, hvordan du lindrer dine udfordringer med Lifewaves plastre, så du hurtigt kan få den hjælp, du har brug for.

En telefonisk konsultation koster 150 kr.

Hvad er en Lifewave konsultation?

 

En konsultation hos mig er en fortrolig samtale, hvor jeg fortæller dig, hvordan Lifewaves plastre kan hjælpe dig med dine udfordringer.

Når du booker en konsultation hos mig, vil du få:
  • Viden om, hvilke plastre du skal sætte på, for at mindske / fjerne dine udfordringer.

 

  • Tilsendt en vejledning i brug af Lifewaves produkter (hvad du skal være opmærksom på ved brugen af produkterne).

 

  • Viden om, hvor du skal sætte plastrene (det kan være forskelligt, hvad der virker bedst, alt efter hvordan din krop reagerer på plastrene, derfor kan det være svært at finde ud af uden vejledning i dette.).

 

  • Tilsendt billeder og vejledning i, hvor du skal sætte det enkelte plaster.

 

  • Mulighed for en opfølgende konsultation, hvor du sikrer dig, at du bruger plastrene rigtigt.

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

De bedste hilsner
Kirsten Basballe
Uafhængig Lifewave Distributør hos Ro & Velvære

Følg mig på Instagram
Lifewave_kirstenbasballe