Full 2
Behandling med access bars fra 6 år

ACCESS BARS

Behandling med access bars


Blid og effektiv behandling uden knæk og hårde bevægelser

 

 

Lever du i en hverdagen, hvor du føler, at du aldrig har rigtig fri? Du føler, du altid skal være tilgængelig og skal være på 24/7 (både i skolen/på arbejdspladsen og derhjemme)?

Har du svært ved at give slip på tankerne, og føler du dig træt, energiforladt og trist?

 

Sådan skal det ikke være.

 

Det kan vores behandling med access bars hjælpe dig med.

 

Få en nemmere og bedre hverdag

 

Når du får behandling med access bars, kan du forvente nogle af følgende ændringer:

 

  • Større pytknap (mindre vrede og irritation)
  • Større overskud i hverdagen
  • Mere energi i hverdagen
  • Tankerne fylder ikke så meget i din bevidsthed
  • Uro i hovedet formindskes
  • Mindre modtagelig for støj fra omgivelserne

 

Hvis du oplever, at du har behov for bare en af disse ting, anbefaler vi dig at booke vores behandling med access bars. Denne behandling slukker for det, der tager din energi i kroppen og tilfører ny energi, så du kan få det godt igen.

 

Dette kan du forvente af behandlingen

 

Efter behandlingen kan du forvente at føle dig behageligt afslappet og godt tilpas.

Du vil opleve, at pytknappen bliver større, og det bliver nemmere for dig at sætte det på pause, du før brugte tid og energi på at bearbejde.

 

Behandlingen gentages, når du igen kan mærke energiniveauet falder, at du bliver påvirket af de samme ting som før, og du får sværere ved at bruge din pytknap.

 

Bemærk: vi tilbyder behandling med access bars til børn fra 6 år og opefter, samt til unge og voksne. Hos børnene oplever vi ofte, at de har svært ved at være i skolen, eller at de har svært ved at finde ro til natten. Dette kan denne behandling hjælpe på.

 

Sådan foregår en behandling

 

Når du får en behandling med access bars, ligger du afslappet på briksen. Du vil opleve at få en dyb afslapning, hvor du kan mærke, der kommer varme i kroppen, og det føles rart. Selve behandlingen består af, at behandleren berører de punkter på dit hoved, der har brug for behandling.

(Du kan sammenligne behandlingen med zoneterapi, men i stedet for punkter under fødderne, er det zoner på dit hoved/kranie, der berøres.)

 

Efter behandling vil du mærke, du er afslappet. Du vil mærke dit energi niveau og overskud stiger i de følgende dage.

 

Behandlingen er ikke forbundet med forudsigelser eller andet. Det handler udelukkende om at få ryddet op i de dårlige energier, så du kan få det godt igen.

 

OBS! Der er ikke tale om psykologisk eller psykiatrisk behandling. Access bars er et alternativ til det etablerede behandlersystem.

 

Er du det mindste i tvivl, om behandling med Access Bars er noget for dig eller dit barn, er du altid velkommen til at ringe til Helle på
tlf: 93 10 61 50 eller skrive en mail. Helle besvarer opkald og mails i åbningstiden. Du finder åbningstiderne nederst på hjemmesiden.

 

Har du spørgsmål omkring alt det praktiske, som f.eks. parkering, venteværelse, betaling m.m., kan du finde svaret nederst på siden under "ofte stillede spørgsmål."

Behandling med access bars fra 6 år

Varighed: op til 45 min.

549,00 kr.

466,50 kr.

Medlemspris

 

549,00 kr.

Normalpris

Priser

Prisen er ekskl. opstartsgebyr på 100 kr., der betales ved den 1. behandling hos os.

Medlemspriser

Medlemsprisen er kun for medlemmer fra 18 år. Medlemskabet koster 69 kr./md. Læs alle fordelene her.

behandler:

 

 

Helle Basballe

E-mail: hb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 93 10 61 50
Behandler børn fra 1 år og opefter

 

 

Kirsten Basballe

E-mail: kb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 23 91 61 50
Behandler børn fra 6 år og opefter

Kundeanmeldelser

Dame, 56 år

Rated 5,0 out of 5
december 9, 2023

Jeg har igennem det seneste halve år gået til behandling hos Kirsten på grund af private og arbejdsrelaterede udfordringer. Jeg har modtaget både Access Bars og Kranio sakral behandlinger.

Jeg har fået det væsentligt bedre gennem behandlingerne. Der er blevet løsnet op for en masse, og gennem behandlingerne er jeg kommet i væsentlig bedring.

Jeg kan varmt anbefale Kirstens behandlinger. Det er meget professionelt og meget omsorgsfuldt, og der er en fornemmelse af, at man er i gode hænder.

Anonymous

Det er mit go-to-sted

Rated 5,0 out of 5
december 4, 2023

Jeg har efterhånden besøgt klinikken en del gange – og jeg er ikke færdig endnu! Det er mit go-to-sted, når hverdagen går lidt for stærkt og jeg skal have ro i hovedet, enten ved kraniosekralterapi eller BARS. Jeg ved at behandlingerne virker, for jeg har haft flere fysiske gener, i forbindelse med en belastningsreaktion, som er forsvundet efter en behandling. Både Helle og Kirsten er super dygtige og kompetente og uanset hvis briks man ligger sig på, er man garanteret god og professionel behandling.

Line Petri

Mere selvværd og meget mindre tankemylder

Rated 5,0 out of 5
november 30, 2023

Jeg har fået både kranio sakral terapi og acces bars ved Helle. Lige efter en kranio sakral behandling, er jeg bare træt. Men kroppen føles ligesom mere i balance og mindre øm. Og acces bars gør mig til et helt nyt menneske. Jeg har mere selvværd og meget mindre tankemylder, og det er bare så skønt at mærke! Begge behandlinger kan varmt anbefales!

Marie Vaaje Ørris